keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Stappenplan

Een krediet aanvragen bij de Kredietadviseur is erg eenvoudig. We leggen u hieronder uit hoe u al in een paar simpele stappen een krediet af kunt sluiten. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een vrijblijvende offerte. De Kredietadviseur helpt u graag verder. Stap voor stap werken we toe naar een voor u optimale financiering.

De Kredietadviseur garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering, zelfs na het afsluiten van de financiering!

Hoe werkt een krediet aanvragen? Hieronder nemen we de stappen kort met u door.

Ons Stappenplan

  • Krediet aanvragen
  • Kredietadvies & aanbod vergelijken
  • Tekenen & uitbetalen

Via onze website kunt u gemakkelijk een offerteformulier invullen. Wij zullen u dan binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte toesturen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of een bericht voor ons achterlaten, dan bellen wij u terug. Als we nog aanvullende informatie nodig hebben, nemen we contact met u op. Nadat we de benodigde informatie bij u verzameld hebben, gaan wij aan de slag met het productaanbod, voorwaarden, rentes, risico’s, premies en berekeningen.

Nadat we kennis met u gemaakt hebben, uw klant- en risicoprofiel vastgesteld hebben en uw verzekeringsbehoeften in kaart gebracht hebben, gaan we de mogelijkheden doornemen. We bekijken de verschillende financieringsvormen die bij uw situatie passen uitgebreid om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen. Voordat we de definitieve offerte naar u toesturen, zullen we hem uitgebreid aan u toelichten.

Als u tevreden bent met het aanbod, is het tijd de offerte te ondertekenen. Daarbij wordt u voortdurend door ons begeleid. We monitoren uw aanvraag bij de maatschappij, beantwoorden eventuele vragen van de kredietverstrekker, controleren de offerte en vullen alle papieren samen met u in. De getekende offerte en de verzamelde papieren sturen we terug naar de kredietverstrekker. Als u getekend hebt, ontvangt u het geld al binnen enkele werkdagen!