keyboard_arrow_up
TAF

Wij richten ons specifiek op financiële producten die uw inkomen of vermogen beschermen. Daar zijn we goed in en dat kunnen we beter dan andere aanbieders. Ons productassortiment bestaat uit levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Team

Met een team van vijftig collega’s werken wij vanuit het centrum van Eindhoven elke dag aan de nieuwste productoplossingen, de beste dienstverlening en een zorgvuldige afhandeling van verzekeringsclaims. Acht accountmanagers zijn dagelijks op pad om financieel adviseurs in heel Nederland te ondersteunen bij de advisering van onze verzekeringsproducten.

Partners

TAF werkt samen met gerenommeerde verzekeraars en andere samenwerkingspartners. Daardoor kunnen we u van dienst zijn met een evenwichtig aanbod van financiële producten. Wij bieden onze verzekeringen uitsluitend aan via onafhankelijke financieel adviseurs en bemiddelaars. Wilt u kennis maken met de verzekeringen van TAF? Vraag ernaar bij uw adviseur, of leg contact met één van de topadviseurs uit ons netwerk.

Betrouwbaar

Met TAF kiest u voor betrouwbaar verzekeren. TAF staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, AFM. Ook is TAF aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijk instituut, waar u terecht kunt met vragen of klachten.

Overige gegevens TAF

KvK nummer 28081869
WFD AFM vergunningsnummer 12019919
Aansluitnummer Klachteninstituut 20025225