keyboard_arrow_up
Interbank

Wat is onze missie?

InterBank leent op een betrouwbare en verantwoorde manier geld uit aan mensen. Zo helpen wij ze hun plannen waar te maken en een comfortabeler leven te leiden. We lenen alleen geld uit aan mensen die het kunnen terugbetalen. Hiervoor werkt InterBank samen met professionele financieel adviseurs en medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en denken vanuit het belang van de klant.

Wat vinden wij belangrijk?

InterBank vindt dit belangrijk:

  1. Transparantie. InterBank wil zakendoen op een duidelijke, toegankelijke manier. We schrijven in duidelijke taal wat u kunt verwachten van onze producten. En wat wij van u verwachten.
  2. Betrouwbaarheid. InterBank is te vertrouwen: we komen onze afspraken na. En we gedragen ons verantwoordelijk naar onze klanten. Alleen klanten die het bedrag ook kunnen terugbetalen, krijgen een lening.
  3. Waar voor uw geld. U krijgt bij InterBank een verantwoorde lening met een verantwoorde rente. Wij betalen de financieel adviseurs iedere maand provisie (geld) voor hun werk, zolang u de lening hebt.

DNB en de AFM controleren ons

De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) houden toezicht op InterBank. Wilt u meer weten over het toezicht van de AFM? Dan kunt u bellen met de Toezichtslijn van de AFM, telefoonnummer: 0900 – 54 00 540.

Achtergrondinformatie

InterBank N.V. is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. InterBank is gevestigd in Amsterdam en wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33030520. Daarnaast is InterBank geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer Wft 12000062. Tot slot staan we in het register van De Nederlandsche Bank. InterBank is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN,www.vfn.nl). Deze vereniging en haar leden maken zich sterk voor verantwoord lenen. InterBank is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 100.000062.