keyboard_arrow_up
Credivance

We bieden verantwoorde leningen

Credivance is een Nederlandse financieringsmaatschappij. Ons kantoor staat in Bunnik, vlakbij de Vrumona-fabriek. We zijn onderdeel van ALFAM Consumer Credit, een 100% dochter van ABN AMRO. ALFAM verstrekt al meer dan dertig jaar verantwoorde leningen en kredieten aan particulieren. Wij hebben drie soorten leningen: de Persoonlijke Lening, het Doorlopend Krediet en het WOZ-Krediet. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op ons werk.

Ons doel is dat u uw woning slim financiert

Wij bieden goede financieringsoplossingen waarmee u uw woonwensen kunt realiseren. Maar wat is dan een verantwoorde financieringsoplossing? Steeds vaker blijkt dat niet meer alleen een hypotheek te zijn. Maar een combinatie van een hypotheek en een lening te zijn.

Ook helpen we u als u een restschuld heeft

Met een lening van Credivance kunt u ook een restschuld financieren. De rente is dan bovendien de eerste tien jaar fiscaal aftrekbaar. Hier leest u meer.

U krijgt altijd een verantwoord totaaladvies van uw hypotheekadviseur

Wij werken alleen samen met professionele hypotheekadviseurs. Hij geeft u een totaaladvies dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. Daarnaast regelt hij de lening voor u en biedt u de beste service. Wij zorgen voor een goede afhandeling van uw aanvraag. U hoeft nergens meer naar om te kijken en bent verzekerd van een verantwoord advies.