keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

De Kredietadviseur

De Kredietadviseur is dé onafhankelijke specialist in het afsluiten van nieuwe leningen en het oversluiten en voordeliger maken van bestaande leningen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander helpen bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). Hiervoor werken wij met bijna alle kredietverstrekkers samen.

Omdat de meeste mensen weinig weten over het afsluiten van een financiering, is persoonlijke begeleiding en advies erg gewenst. De Kredietadviseur begeleidt u niet alleen bij het afsluiten van een financiering, we blijven dat doen gedurende de hele looptijd van de financiering. U mag van ons dus een zorgeloos verloop van uw financiering verwachten.

Deskundig kredietadvies

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kredietadvies kunnen wij u uitstekend adviseren en van de voordeligste rente voorzien. We treden op als bemiddelaar van financiële producten en deze verzekeringen en kredieten kunt u ook direct via ons afsluiten. De Kredietadviseur is altijd op de hoogte van de laatste regels en recente wijzigingen. Met deze kennis en kunde kunt u veilig lenen met advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen.

Bovendien zijn wij een onafhankelijke kredietadviseur. We zijn op geen enkele manier verplicht voor een bepaalde financiële instelling te kiezen of een specifieke kredietverstrekker te adviseren. Maar omdat wij wel met alle instellingen samenwerken, kunnen we u wel de aantrekkelijkste rentepercentages, de laagste bijkomende kosten en het hoogste rendement laten zien voor uw vraagstuk. Voor onafhankelijk lenen met advies komt u dus naar de Kredietadviseur.

Maak een afspraak om te lenen met advies

Met verschillende kantoren in heel Nederland is het heel gemakkelijk een afspraak te maken voor kredietadvies, er zit namelijk altijd wel een Kredietadviseur bij u in de buurt. Van Rotterdam tot Arnhem of Bergen op Zoom, onze vestigingen zijn centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Neem vrijblijvend contact op met de vestiging van uw keuze voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij al uw vragen te beantwoorden en eventuele onzekerheden weg te nemen. We vergelijken verschillende alternatieven en laten u zien wat het beste bij u past op basis van uw wensen en mogelijkheden. Zo komen we samen tot een passende oplossing.

U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.