keyboard_arrow_up

Mannen lenen meer geld dan vrouwen

Dat blijkt uit een onderzoek van een online financiële dienstverlener. Een extra lening bij de bank blijkt het meest populair (28% van de Nederlanders), gevolgd door familie (8%). Slechts 2% leent van vrienden. Mannen lenen het liefst van de bank, vrouwen gaan eerder naar familie voor wat extra geld.

Mannen hebben niet alleen vaker een lening naast hun hypotheek dan vrouwen, ze maken meer gebruik van kredieten als rood staan, creditcards of postorderkredieten.

Bij De Kredietadviseur kunt u altijd lenen tegen de meest gunstige voorwaarden. Wilt u weten wat mogelijk is voor u? Of wilt u uw huidige leningen, roodstanden, creditcards en/of postorderkredieten kosteloos oversluiten? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan om te zien wat het voor u betekent.

Verantwoord lenen

Als u geld gaat lenen is het natuurlijk wel van belang om verantwoord geld te gaan lenen. Dit kan op verschillende manieren. Bij Lenen met Advies geven wij u in ieder geval eerlijk, betrouwbaar en objectief advies. Wij houden rekening met het bestedingsdoel van uw lening, uw wensen, en natuurlijk uw mogelijkheden. Wij geven u een oprecht advies over wat in uw situatie naar de mening van onze gediplomeerde adviseur voor u de beste financiering is.

Daarnaast raden wij u ook aan om bij andere onafhankelijke instellingen na te gaan wat de mogelijkheden zijn voor het geld lenen. En wat de risico’s zijn natuurlijk. U kunt hierbij denken aan de leenwijzer van het Nibud, maar ook aan de geld lenen test die de AFM heeft ontwikkeld. Hier kunt u uw kennis van het geld lenen nog even laten toetsen. Mannen lenen meer geld dan vrouwen is de kop van het artikel. Maar beide moeten wel verantwoord lenen natuurlijk. En mannen lenen meer geld dan vrouwen, het is zo, maar wij adviseren u graag wat een goede vorm van geld lenen voor u is.

Meer nieuws

 
Meer nieuws