keyboard_arrow_up

Maximaal lenen

Uw woonsituatie:

Bruto hypotheeklasten per maand:

Bruto inkomen per maand:

Lasten reeds lopende leningen per maand:

Uw Leeftijd:

Heeft u een partner?

Bruto inkomen per maand van partner:

Leeftijd partner:

Heeft u kinderen?

Hoeveel u maximaal kunt lenen, is van belang wanneer u van plan bent binnenkort een grote uitgave te doen waarvoor u extra geld nodig heeft. Misschien wilt u uw keuken of badkamer verbouwen of heeft u een nieuwe auto of caravan nodig? Als u zelf niet direct voldoende financiële middelen voorhanden heeft, kunt u een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten. De vraag die voor u op dat moment als eerste beantwoord moet worden, is de vraag: “Wat kan ik maximaal lenen?”

De Kredietadviseur kan voor u eenvoudig uw maximale lening berekenen. We berekenen wat u verantwoord kunt dragen en wat mogelijk is met uw netto-inkomen. U weet dan direct wat uw mogelijkheden zijn, hoeveel uw maandelijkse lasten zullen zijn bij verschillende kredietverstrekkers en of uw geplande uitgave door kan gaan.

Wat kan ik maximaal lenen?

De Kredietadviseur is er graag voor u om de vraag ‘Wat kan ik maximaal lenen?’ te beantwoorden. We geven u onafhankelijk advies, vergelijken verschillende financieringsvormen en bemiddelen met kredietverstrekkers. We zijn er dus niet alleen om u te adviseren maar u kunt ook direct een lening bij ons afsluiten of oversluiten. Om wat voor lening het ook gaat, daarbij blijft het maximaal te lenen bedrag hetzelfde. Als u nog openstaande leningen heeft, worden deze bedragen van de maximale lening afgetrokken.

Maximale lening berekenen

Neem vrijblijvend contact op met de Kredietadviseur om uw maximale lening te laten berekenen volgens de regels van de Nationale Vereniging van Banken (NVB). Onze adviseurs geven u graag een indicatie van het bedrag. Met deze indicatie kunnen we een passende lening aanvragen die bij uw woonsituatie en uw wensen aansluit. Want misschien kunt u nog wel meer lenen dan u maximaal wilt lenen.

Maak direct een afspraak met een Kredietadviseur bij u in de buurt en laat ook uw maximale lening berekenen. We zijn er voor u gedurende het gehele traject van het af- of oversluiten van een lening. Van de oriëntatiefase tot het controleren van de offerte. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we voor een zorgeloos verloop van uw financiering, waarbij u echt nergens omkijken naar heeft. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.