keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Verbouwing financieren

Een verbouwing is vaak een meerwaarde voor uw huis. Een dakkapel op zolder bijvoorbeeld zorgt ervoor dat die muffe zolderkamer een bruikbare hobby- of slaapkamer wordt, een uitbouw of serre aan uw huis zorgt voor meer woonruimte en woongenot op de benedenverdieping. Maar het zorgt ook voor extra kosten. Als u niet voldoende financiële middelen heeft maar wel graag wil verbouwen, kunt u de verbouwing financieren door een lening af te sluiten. Een verbouwing behoort dan ineens wel tot de mogelijkheden.

Bij de Kredietadviseur bent u aan het juiste adres voor onafhankelijk advies over een lening voor een verbouwing. Als bemiddelaar werken wij samen met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers. Om een verbouwing te financieren kunt u kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet of persoonlijke lening voor verbouwing

U kunt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening voor uw verbouwing afsluiten:

  • Bij een doorlopend krediet heeft u continu extra geld beschikbaar om de verbouwing te financieren. Valt de verbouwing duurder uit dan u verwacht had? Dan kunt u tot aan de kredietlimiet extra geld blijven opnemen. U betaalt maandelijks aflossing en rente en kunt tussentijds nog zoveel aflossen als u wilt. Geld dat u al afgelost heeft, kunt u later weer opnieuw opnemen als u het toch nog nodig blijkt te hebben.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u in één keer een bepaald bedrag op uw rekening gestort om de verbouwing te financieren. De looptijd en de rente van de lening staan vast. Tussentijds extra geld opnemen of vervroegd aflossen (zonder boete) is niet mogelijk.

Meer informatie over geld lenen voor een verbouwing

De Kredietadviseur beantwoordt graag al uw vragen over geld lenen voor een verbouwing tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijgt u meer uitleg over de verschillende financieringsvormen. We brengen het productaanbod, de voorwaarden, rentes, risico’s en premies in beeld en we berekenen wat er voor u mogelijk is. U wordt begeleid gedurende het gehele traject, tot aan het tekenen van de formulieren aan toe. Zo kunt u verantwoord en verzekerd geld lenen voor uw verbouwing. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.