keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Motor financieren

Die motor lonkt, al jaren. Het gevoel van de wind door uw haren. De motor die bij u past, kiest u dan ook puur op gevoel. Maar wat als u uw favoriete motor niet kunt financieren? Als u zelf niet voldoende financiële middelen heeft om hem nu al aan te schaffen maar niet langer wilt wachten met toeren? Dan is het fijn om te weten dat u met een motorlening wel de perfecte motor kunt financieren.

De Kredietadviseur is er voor u om u van A tot Z te begeleiden gedurende het gehele motorfinanciering traject. Wat past het beste bij u, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? En met welke rentes, premies, voorwaarden, kosten en risico’s krijgt u dan te maken? We vertellen het u graag.

Een doorlopend krediet of persoonlijke lening als motorlening

Wanneer u extra geld nodig heeft om een motor te financieren, kunt u kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Welke motorlening zou u kiezen?

  • Bij een doorlopend krediet geniet u van veel vrijheid. U krijgt namelijk niet eenmalig een bedrag om uw motor te financieren, u kunt gedurende de gehele looptijd van de lening tot een vooraf afgesproken kredietlimiet geld opnemen. Lost u tussentijds een bepaald bedrag af (boetevrij), dan kunt u dat bedrag of een ander bedrag later weer opnieuw opnemen als u het weer kunt gebruiken. U betaalt maandelijks aflossing en (variabele) rente.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u het bedrag dat u nodig heeft om de motor te financieren in één keer uitbetaald. U lost vervolgens in vaste, maandelijkse termijnen af. De looptijd van de motorlening en de rente staan vast. U kunt geen extra geld opnemen en tussentijds aflossen kan niet altijd boetevrij.

Motorfinanciering afsluiten

De Kredietadviseur kijkt graag samen met u welke vorm van motorfinanciering het beste bij u past. Wat zijn uw behoeften en hoe ziet uw persoonlijke en financiële situatie eruit? Wanneer we alles in kaart hebben gebracht, kunnen we een gedegen en onderbouwd advies uitbrengen. Wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.