keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Keuken financieren

Een nieuwe keuken laten plaatsen is een hele verbouwing. Het is dan ook begrijpelijk dat u dat in één keer goed wilt aanpakken. Geen half werk, maar een keuken die op alle fronten uw ideale keuken is. En een investering in de toekomst omdat uw huis er ook direct meer waard van wordt. Als u hiervoor echter niet genoeg spaargeld heeft, is het gelukkig ook mogelijk een lening voor een keuken af te sluiten.

Uw ideale keuken financieren wordt met de hulp van de Kredietadviseur een fluitje van een cent. We denken graag met u mee over wat bij u past, bij uw wensen, uw persoonlijke en financiële situatie. We houden rekening met eventuele onverwachte kosten en maken inzichtelijk welke rentes, premies en voorwaarden er op dat moment gelden.

Lening voor een keuken

U kunt op twee manieren uw keuken financieren:

  • Bij een doorlopend krediet geniet u van veel flexibiliteit. U kunt tot een bepaalde kredietlimiet geld opnemen om uw keuken te financieren. Dat hoeft niet in één keer een groot bedrag te zijn, dat mag ook steeds een klein beetje zijn. Tussentijds kunt u boetevrij aflossen. Heeft u dat geld toch later weer nodig? Geen probleem. U kunt gedurende de looptijd van de lening steeds weer extra geld opnemen tot aan de kredietlimiet.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u in één keer het totale bedrag van de lening voor uw keuken uitbetaald. U betaalt daarna maandelijks een vast bedrag als aflossing. De looptijd van de lening en de rente staan vast, in tegenstelling tot bij een doorlopend krediet. U kunt tussentijds geen extra geld opnemen en extra aflossen kan niet altijd boetevrij.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u graag advies van een onafhankelijke bemiddelaar over welke lening voor een keuken u het beste af kunt sluiten? Dan bent u bij de Kredietadviseur aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over waar u aan moet denken, wat de mogelijkheden zijn om uw keuken te financieren en wat de eventuele risico’s zijn. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.