keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Caravan financieren

Lekker met uw eigen caravan eropuit of in uw eigen caravan vakantie vieren op die camping waar u ieder jaar met veel plezier naartoe gaat, misschien droomt u er al jaren van? Met een speciale camperfinanciering kunt u die droom werkelijkheid maken en dit jaar al van uw eigen caravan genieten. De Kredietadviseur legt u graag uit wat er mogelijk is om uw eigen caravan te financieren.

Als onafhankelijk bemiddelaar verzekeren wij u van de beste camperfinanciering. U kunt een persoonlijke lening aanvragen om een caravan te financieren of een doorlopend krediet. Wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen deze twee financieringsvormen leggen we u graag uit.

Camperfinanciering: doorlopend krediet of persoonlijke lening?

Wanneer u een lening gaat aanvragen voor een camper, kunt u kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet:

  • Bij een doorlopend krediet geniet u, net als in uw camper, van veel vrijheid. Er wordt een kredietlimiet aan u toegekend waarbinnen u zoveel geld kunt opnemen als u wilt, tot aan de limiet, en zoveel geld kunt aflossen als u wilt, boetevrij. U betaalt maandelijks aflossing en rente over de lening. De rente is variabel.
  • Bij een persoonlijke lening weet u precies wanneer de lening voor uw caravan afgelost is. U krijgt het bedrag dat u nodig heeft om de caravan te financieren in één keer op uw rekening gestort. Vervolgens betaalt u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing af. De looptijd en de rente van de lening staan vast. U kunt geen extra geld opnemen of aflossen.

Lening aanvragen voor camper via de Kredietadviseur

U kunt via de Kredietadviseur eenvoudig een lening aanvragen voor een camper.  Wij kunnen u van het best passende advies en de voordeligste rente voor uw camperfinanciering voorzien. De producten die wij u adviseren, kunt u ook direct bij ons afsluiten. Wilt u via de Kredietadviseur uw caravan financieren? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. We zien u graag binnenkort in Arnhem, Amersfoort, Rotterdam of één van onze andere vestigingen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.