keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Badkamer financieren

Uw badkamer verbouwen kan u veel extra mogelijkheden bieden, zoals het bad dat u nog niet had, een tweede wastafel of zelfs een grotere ruimte als u ook nog een muurtje gaat verplaatsen. Maar een badkamer verbouwen vraagt wel om een flinke investering. Als u het benodigde geld hiervoor niet direct voorhanden heeft, is het ook mogelijk geld te lenen voor een badkamer, om zo die (droom)badkamer te kunnen financieren.

Een nieuwe badkamer zorgt voor extra woongenot en een meerwaarde voor uw huis. De Kredietadviseur legt u graag uit welke opties u heeft om uw badkamer te financieren. We maken daarbij onderscheid tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

Geld lenen voor uw badkamer

Wat zijn de verschillen tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening? Welke manier van geld lenen voor uw badkamer past het beste bij u?

  • Een doorlopend krediet is ideaal wanneer u nog niet precies weet hoeveel uw nieuwe badkamer gaat kosten. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met onverwachte kosten? Bij een doorlopend krediet kunt u tot een vooraf afgesproken kredietlimiet geld opnemen. Heeft u uw kredietlimiet bereikt, maar lost u daarna weer wat geld af, dan kunt u dat geld weer opnieuw opnemen. U betaalt maandelijks aflossing en (variabele) rente en kunt altijd extra aflossen (boetevrij).
  • Een persoonlijke lening is fijn wanneer u graag precies weet waar u aan toe bent. Bij een persoonlijke lening staan de looptijd van de lening en de rente vast. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Tussentijds extra geld opnemen is niet mogelijk en ook vervroegd aflossen kan over het algemeen niet boetevrij. Het geld dat u nodig heeft om uw badkamer te financieren krijgt u in één keer bijgeschreven op uw rekening.

We denken graag met u mee

De Kredietadviseur is een onafhankelijke bemiddelaar. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan bepaalde kredietstrekkers en daardoor over de volledige breedte alle opties met u door kunnen nemen. Wat is er voor u mogelijk? Wat zijn uw wensen? En aan welke premies, kosten, rentes, risico’s en voorwaarden kunt u denken? We zetten graag alles voor u op een rijtje. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.