keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Auto financieren

Wilt u een nieuwe auto kopen of heeft u dringend een occasion nodig, maar heeft u zelf niet voldoende financiële middelen om een auto te financieren? Dan bent u bij de Kredietadviseur aan het juiste adres voor autofinanciering. Geld lenen voor een auto kan in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

De Kredietadviseur is uw onafhankelijke bemiddelaar als het om autofinanciering gaat. Wij kijken graag voor u na bij welke kredietverstrekkers u terechtkunt, waar u de laagste rente betaalt en wat de meest gunstige voorwaarden zijn. Zo kunt u onder de meest optimale omstandigheden een auto financieren.

Een doorlopend krediet of persoonlijke lening als autofinanciering

Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto te financieren, zoals:

  • Bij een doorlopend krediet kunt u tot een bepaalde kredietlimiet en gedurende de looptijd van de lening steeds weer opnieuw geld opnemen. U kunt dus geld opnemen om de auto te financieren. Heeft u tussendoor weer geld afgelost, dan kunt u het afgeloste bedrag later weer opnieuw opnemen. Dat kan steeds een klein beetje zijn of in één keer een groot bedrag. U kunt zo vaak als u wilt boetevrij geld opnemen en aflossen.
  • Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en de hoogte van de rente van de lening vast. U krijgt in één keer het geld dat u nodig heeft voor de auto en betaalt hiervoor maandelijks een vast bedrag terug. Wilt u vervroegd inlossen, dan betaalt u hierover een boete. Reeds afgeloste bedragen kunnen niet opnieuw opgenomen worden.

Geld lenen voor een auto via de Kredietadviseur

De Kredietadviseur voorziet u graag van het beste advies over de verschillende mogelijkheden voor autofinanciering. Als onafhankelijk bemiddelaar zijn wij niet aan een bepaalde kredietverstrekker gebonden of verplicht uw lening onder te brengen bij een specifieke bank, maar kunnen we voor u alle mogelijkheden om een auto te financieren objectief beoordelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.