keyboard_arrow_up

Ervaringen van onze klanten

Uw mening over de dienstverlening van onze Kredietadviseurs vinden wij erg belangrijk. Regelmatig vragen wij onze klanten via de onafhankelijke beoordelingswebsite Advieskeuze.nl hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Gemiddeld geven onze klanten een 9,4 voor de totale dienstverlening. Hier zijn wij erg trots op!

Wij nodigen u van harte uit om ook uw beoordeling te geven. Dat kan op deze pagina. Uw beoordeling helpt anderen bij het maken van een keuze voor een kredietadvies organisatie. En u helpt ons om onze dienstverlening optimaal te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Klantervaringen

Hieronder een selectie van de beoordelingen van klanten op Advieskeuze:

Beoordeel ons

Reviews

De Kredietadviseur heeft 303 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.6.



Deze recensie is geplaatst op 16-04-2019.

De adviseur dacht goed mee en reageerde snel op mijn vragen. Alles heeft zij zeer snel geregeld.



Deze recensie is geplaatst op 10-04-2019.

Ontzettend betrokken en behulpzame adviseur. Heel goed geholpen



Deze recensie is geplaatst op 09-04-2019.

prima opvolging en een solide advies gekregen van de adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 05-04-2019.

Prima service, duidelijk, goede informatievoorziening en reageert snel op vragen.



Deze recensie is geplaatst op 02-04-2019.

behulpzaam goed advies gevend regelmatig contact ook als het stil was met betrekking op de stand van zaken werdt ik direct ingelicht met een duidelijke uitleg een tevreden klant.



Deze recensie is geplaatst op 02-04-2019.

De adviseur is in zijn werkwijze zeer behulpzaam, meedenkend en zeer correct. Het is altijd een plezier zaken met de adviseur te doen.



Deze recensie is geplaatst op 27-03-2019.

Als hij wat minder zou beloven dan zou het een 5 zijn. (vaak beloftes die door 3e niet waargemaakt kon worden) Prettig iemand om mee te praten.



Deze recensie is geplaatst op 25-03-2019.

Duidelijk aangegeven wat de (on)mogelijkheden zijn. Het digitaal aanleveren van documenten is gestroomlijnd en bij eventuele fouten wordt direct contact gezocht.



Deze recensie is geplaatst op 21-03-2019.

Kennis van financiële zaken, duidelijk, vriendelijk en correct in het contact.



Deze recensie is geplaatst op 21-03-2019.

Keurige afhandeling van zaken. Goede analyse van mijn financiele situatie en toelichting op de risico's bij persoonlijke lening. Kansen en mogelijkheden besproken van oversluiten van hypotheek. Hier gaan we later verder op in.



Deze recensie is geplaatst op 20-03-2019.

Goed geholpen gewoon en goed advies gehad en alles was binne een week geregeld



Deze recensie is geplaatst op 11-03-2019.

Constant contact gezocht en goed geinformeerd over de overeenkomst



Deze recensie is geplaatst op 10-03-2019.

goed advies en uitleg en begeleiding alles is naar tevredenheid afgehandeld



Deze recensie is geplaatst op 05-03-2019.

De adviseur was goed bereikbaar, toegankelijk en koppelt snel terug. Prettig aan de telefoon, begripvol (ook als ik iets niet goed begreep). Goed en naar tevredenheid geholpen.



Deze recensie is geplaatst op 26-02-2019.

Dacht met ons mee, hield ons op de hoogte, was vriendelijk



Deze recensie is geplaatst op 26-02-2019.

ben al een aantal jaar klant en ervaar hem als kundig eerlijk en prettig



Deze recensie is geplaatst op 25-02-2019.

Altijd goed geinformeerd en op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen en verwachtingen.



Deze recensie is geplaatst op 22-02-2019.

De adviseur is zeer correct en netjes en heeft ons goed door het project heen geleid



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2019.

Eigenlijk alles prima en snel geregeld, zeer soepel gegaan Wel ik had ik graag wat meer 'mee willen denken' over de maatschappij waar het krediet werd ondergebracht en uitgebreider stil willen staan bij de consequenties van bepaalde keuzes. Er werd wel voldoende ruimte tot vragen geboden, maar soms wil je even schriftelijk wat overzichtjes naast elkaar zien om even wat langer naar te kijken. Nu heb ik relatief veel op de expertise van de adviseur gevaren.



Deze recensie is geplaatst op 15-02-2019.

We zijn goed begeleid in de aanbeveling en tot standkoming van dit besluit. De adviseur heeft ons goed ingelicht.