keyboard_arrow_up

Ervaringen van onze klanten

Uw mening over de dienstverlening van onze Kredietadviseurs vinden wij erg belangrijk. Regelmatig vragen wij onze klanten via de onafhankelijke beoordelingswebsite Advieskeuze.nl hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Gemiddeld geven onze klanten een 9,4 voor de totale dienstverlening. Hier zijn wij erg trots op!

Wij nodigen u van harte uit om ook uw beoordeling te geven. Dat kan op deze pagina. Uw beoordeling helpt anderen bij het maken van een keuze voor een kredietadvies organisatie. En u helpt ons om onze dienstverlening optimaal te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Klantervaringen

Hieronder een selectie van de beoordelingen van klanten op Advieskeuze:

Beoordeel ons

Reviews

De Kredietadviseur heeft 258 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.4.



Deze recensie is geplaatst op 14-12-2018.

Fijn contact, snelle acties/reacties, duidelijke informatie



Deze recensie is geplaatst op 05-12-2018.

We zijn zeer tevreden over de afwikkeling van ons krediet. Vragen werden op een duidelijke manier beantwoord, Alles is hierdoor zeer vlot verlopen



Deze recensie is geplaatst op 03-12-2018.

gewoon super geholpen en als ik vragen had kon ik altijd bellen en werd eigenlijke altijd gelijk geholpen



Deze recensie is geplaatst op 03-12-2018.

Oversluiten doorlopend krediet voor een persoonlijke lening,waarbij de adviseur de best mogelijke keuze aan ons heeft geadviseerd.



Deze recensie is geplaatst op 28-11-2018.

Goed persoonlijk advies en iemand die zich moeite doet voor een klant, dat zie je niet meer vaak!! Goed geregeld!!!



Deze recensie is geplaatst op 27-11-2018.

Alles naar wens geregeld. Goede gesprekken en makkelijk via de mail.



Deze recensie is geplaatst op 27-11-2018.

Leningsadvies begreep ik. Vrij simpel.Adviseur gaf wel keurig op tijd duidelijke en juiste informatie. Kreeg ook keurig tijdig antwoordop mn vragen



Deze recensie is geplaatst op 23-11-2018.

De adviseur is een zeer gedreven en bekwame adviseur. Zeer klant gericht en probeer alles uit de kast te halen om zijn klant tevreden te stellen. Kortom de adviseur krijgt van mij een 10 op 10



Deze recensie is geplaatst op 23-11-2018.

Altijd bereikbaar en snel. En duidelijk. Al mijn vragen zijn beantwoord. Hij geeft advies. Zoekt naar oplossingen. Het fijnste vind ik als iemand antwoorden heeft. Niet opdringerig.



Deze recensie is geplaatst op 22-11-2018.

De afhandeling heeft zonder te veel moeite plaatsgevonden.



Deze recensie is geplaatst op 22-11-2018.

De adviseur is heel vriendelijk en staat altijd te woord als ik hem advies moest vragen. De adviseur regelde ook klas heel snel. Alle documenten werden heel snel afgehandeld



Deze recensie is geplaatst op 21-11-2018.

Alles wat er door mij gevraagd werd kreeg ik snel, duidelijk en zeer vriendelijk antwoord op.



Deze recensie is geplaatst op 21-11-2018.

vakkundig en snel afgehandeld snel een terugkoppeling voor vragen



Deze recensie is geplaatst op 19-11-2018.

Zeer netjes behandeld en alle afspraken na gekomen. Hier is klant ook nog koning ! een grote plus punt is altijd bereikbaar geen lange wacht tijden bij bellen!



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

Goed, snel en duidelijk gecommuniceerd. Goed te bereiken via de email en via de telefoon.



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2018.

Deed al de moeite die nodig was om de zaak goed af te ronden , ondanks enkele hobbels



Deze recensie is geplaatst op 13-11-2018.

Zeer snel geregeld. Waar wat men zegt komt men na Top



Deze recensie is geplaatst op 05-11-2018.

Bijzoder vriendelijk en prettig contact ook goede inzet



Deze recensie is geplaatst op 03-11-2018.

Goed advies en snelle reactie. Kon wellenswaar niet alles regelen maar dat komt ook wel goed



Deze recensie is geplaatst op 31-10-2018.

Ze was vriendelijk en duidelijk, en gaf goede adviezen