keyboard_arrow_up

Ervaringen van onze klanten

Uw mening over de dienstverlening van onze Kredietadviseurs vinden wij erg belangrijk. Regelmatig vragen wij onze klanten via de onafhankelijke beoordelingswebsite Advieskeuze.nl hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Gemiddeld geven onze klanten een 9,4 voor de totale dienstverlening. Hier zijn wij erg trots op!

Wij nodigen u van harte uit om ook uw beoordeling te geven. Dat kan op deze pagina. Uw beoordeling helpt anderen bij het maken van een keuze voor een kredietadvies organisatie. En u helpt ons om onze dienstverlening optimaal te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Klantervaringen

Hieronder een selectie van de beoordelingen van klanten op Advieskeuze:

Beoordeel ons

Reviews

De Kredietadviseur heeft 234 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.4.



Deze recensie is geplaatst op 11-10-2018.

Duidelijk en eerlijk advies vanuit de adviseur. Ze heeft echt de tijd/moeite genomen zich in te lezen/leven in onze casus.



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2018.

Begripvol, snel, klantvriendelijk, duidelijk en zeer dienstverlenend!!!



Deze recensie is geplaatst op 28-09-2018.

Goed en degelijk advies. Vriendelijk en duidelijk gesprek. Snelle afhandeling.



Deze recensie is geplaatst op 25-09-2018.

Zeer voorkomend en vriendelijk met een goede kennis van zaken.



Deze recensie is geplaatst op 24-09-2018.

De adviseur heeft veel geduld gehad met ons en uiteindelijk werden we top geholpen. Je kan hem altijd bereiken of hij belt je later weer terug goede advies en mogelijkheden bespreekbaar. Nog nooit zo een fijne adviseur gehad.



Deze recensie is geplaatst op 17-09-2018.

De adviseur heeft ons geweldig geholpen , als hij er voor gaat dan gaat hij er ook 100% voor! Hij geeft duidelijk uitleg en houd je goed op de hoogte van hoe alles verder gaat. En blijft altijd positief van het gaat ons lukken en brengt die positieve ook over op de klant. Hij heeft voor ons gezorgd dat wij van 6,3 naar 4,3 dus lagere maandlasten zo als belooft.



Deze recensie is geplaatst op 14-09-2018.

ze zijn heel goed en geef me echt voordelig voor mijn alle krediet en ook adviseren me over de lage rente van mijn krediet. Ik vond heel erg top.



Deze recensie is geplaatst op 05-09-2018.

Zeer deskundig en zeer betrouwbaar. duidelijke taal.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2018.

Snelle en vriendelijke service! Het fijne is dat er met je meegedacht wordt wat erg prettig is.



Deze recensie is geplaatst op 25-08-2018.

Zorgvuldig accuraat en vriendelijk en denkt mee wat op lange termijn de beste oplossing is.



Deze recensie is geplaatst op 24-08-2018.

Rene is een relaxte kerel en heeft voor mij super snel een krediet verhoogt en omgezet, met betere voorwaarden. Alles verliep op rolletjes en was binnen 5 dagen geregeld en ook nog met een lagere rente. zeker in de toekomst weer gebruik maken van De Kredietadviseur en met name mijn persoonlijke adviseur, Rene.



Deze recensie is geplaatst op 19-08-2018.

Heel goed en snel geholpen, alles was duidelijk, en als we vragen hadden werden wij direct te woord gestaan, goede communicatie, heel blij met de vriendelijke service



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2018.

Zeer duidelijke uitleg, goed persoonlijk contact (telefonisch) en zeer goed bereikbaar



Deze recensie is geplaatst op 15-08-2018.

Snel antwoord op vragen snelle afhandeling van alles en heel gemakkelijk alles via app en mail



Deze recensie is geplaatst op 08-08-2018.

Goede en duidelijke uitleg zoeken ook voor de best mogelijke oplossing bij een probleem.



Deze recensie is geplaatst op 08-08-2018.

Uitstekende en snelle service, goed meegedacht en op doortastende wijze zaken afgehandeld



Deze recensie is geplaatst op 27-07-2018.

De adviseur heeft ons zeer deskundig te woord gestaan en op een goede manier met ons mee gedacht. Een en ander is snel in gang gezet door de adviseur, waarbij het ons opviel dat de adviseur snel reageerde op onze vragen.



Deze recensie is geplaatst op 19-07-2018.

Snel en vriendelijk. Makkelijk via internet. Goed verzekerd en snel contact met adviseur



Deze recensie is geplaatst op 18-07-2018.

goed hulp bij het omzetten van onze doorlopende krediet naar een persoonlijke lening met een lagere rente. Bij vragen en dingen regelen een hele snelle reactie



Deze recensie is geplaatst op 16-07-2018.

Het is de tweede keer dat ik met de adviseur een krediet heb afgesloten,En ben zeer tevreden hem als adviseur te hebben allemaal snel afgehandeld enz. dank je wel voor de snelle afhandeling