keyboard_arrow_up

Ervaringen van onze klanten

Uw mening over de dienstverlening van onze Kredietadviseurs vinden wij erg belangrijk. Regelmatig vragen wij onze klanten via de onafhankelijke beoordelingswebsite Advieskeuze.nl hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Gemiddeld geven onze klanten een 9,4 voor de totale dienstverlening. Hier zijn wij erg trots op!

Wij nodigen u van harte uit om ook uw beoordeling te geven. Dat kan op deze pagina. Uw beoordeling helpt anderen bij het maken van een keuze voor een kredietadvies organisatie. En u helpt ons om onze dienstverlening optimaal te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Klantervaringen

Hieronder een selectie van de beoordelingen van klanten op Advieskeuze:

Beoordeel ons

Reviews

De Kredietadviseur heeft 150 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.4.



Deze recensie is geplaatst op 05-11-2017.

erg betrokken.zeer duidelijke uitleg. veel contact gehad.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2017.

Correcte mondelinge en schriftelijke communicatie; verstand van zaken; goede bereikbaarheid; nakomen gemaakte afspraken.



Deze recensie is geplaatst op 17-10-2017.

Prima uitleg gehad. Snelle afhandeling. nu nog wachten op de officiële stukken en contracten i.v.m. e over sluiting pl



Deze recensie is geplaatst op 16-10-2017.

correcte duidelijke afhandeling zonder kleine lettertjes. snel afgehandeld. goede communicatie.



Deze recensie is geplaatst op 16-10-2017.

Uitstekend advies en snelle verwerking, hulp bij het invullen van de papieren. Overigens wel erg veel te ondertekenen papieren, maar dan kan de adviseur niets aan doen. hij heeft ons er goed doorheen geleid.Fijn dat we kosteloos extra kunnen aflossen.



Deze recensie is geplaatst op 15-10-2017.

Prettig, professioneel en meedenkend. Was zelfs bereikbaar tijdens de vakantie om tips en aandachtspunten aan ons mailen/bellen.



Deze recensie is geplaatst op 14-10-2017.

Zal echt zijn uiterste best doen voor u. Erg tevreden over dr samenwerking



Deze recensie is geplaatst op 03-10-2017.

Prima verleende dienstverlening, de communicatie was goed.



Deze recensie is geplaatst op 24-09-2017.

Wij vonden hem veel kennis hebben over het te bereiken doel, namelijk lastenverlichting



Deze recensie is geplaatst op 12-09-2017.

Deskundig en klantgericht.



Deze recensie is geplaatst op 31-08-2017.

Goed, soms opdringerig.. meer producten willen slijten aan ons dan gewenst.



Deze recensie is geplaatst op 30-08-2017.

We zijn zeer snel aardig en vakkundig geholpen en zijn daar dus heel erg tevreden over...zal hun zeker aanbevelen bij familie en kennissen.



Deze recensie is geplaatst op 24-08-2017.

Netjes geholpen zowel telefonisch als persoonlijk.



Deze recensie is geplaatst op 04-08-2017.

Zeer deskundige advisering, klantvriendelijk en zeer realistisch.



Deze recensie is geplaatst op 25-07-2017.

Deze adviseur heeft het allemaal heel goed uitgelegd en heeft al onze vragen beantwoord. een deskundig iemand ondanks dat wij toch heel voorzichting zijn.



Deze recensie is geplaatst op 25-07-2017.

Ik vond het advies aardig goed



Deze recensie is geplaatst op 23-07-2017.

duidelijk advies, meedenkend in huidige situatie en toekomst



Deze recensie is geplaatst op 12-07-2017.

Correct advies, gebaseerd op mijn wensen maar ook gelinkt aan de richtlijnen.



Deze recensie is geplaatst op 11-07-2017.

Persoonlijk contact waaruit duidelijk werd dat de adviseur in gesprek gaat met kredietverstrekkers om eea toe te lichten en niet enkel volstaat met het uitwisselen van alleen cijfers.



Deze recensie is geplaatst op 02-07-2017.

goed van wil, maar na het indienen liefst weinig contact