keyboard_arrow_up

Ervaringen van onze klanten

Uw mening over de dienstverlening van onze Kredietadviseurs vinden wij erg belangrijk. Regelmatig vragen wij onze klanten via de onafhankelijke beoordelingswebsite Advieskeuze.nl hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Gemiddeld geven onze klanten een 9,4 voor de totale dienstverlening. Hier zijn wij erg trots op!

Wij nodigen u van harte uit om ook uw beoordeling te geven. Dat kan op deze pagina. Uw beoordeling helpt anderen bij het maken van een keuze voor een kredietadvies organisatie. En u helpt ons om onze dienstverlening optimaal te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Klantervaringen

Hieronder een selectie van de beoordelingen van klanten op Advieskeuze:

Beoordeel ons

Reviews

De Kredietadviseur heeft 285 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.6.



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2019.

Eigenlijk alles prima en snel geregeld, zeer soepel gegaan Wel ik had ik graag wat meer 'mee willen denken' over de maatschappij waar het krediet werd ondergebracht en uitgebreider stil willen staan bij de consequenties van bepaalde keuzes. Er werd wel voldoende ruimte tot vragen geboden, maar soms wil je even schriftelijk wat overzichtjes naast elkaar zien om even wat langer naar te kijken. Nu heb ik relatief veel op de expertise van de adviseur gevaren.



Deze recensie is geplaatst op 15-02-2019.

We zijn goed begeleid in de aanbeveling en tot standkoming van dit besluit. De adviseur heeft ons goed ingelicht.



Deze recensie is geplaatst op 14-02-2019.

Kon mijn kredieten voordelig afsluiten tegen een lage rente, de adviseur heeft mij kunnen overtuigen dat ik mijn leningen sneller kan inlossen. Ben zeer tevreden vandaar deze score 5



Deze recensie is geplaatst op 13-02-2019.

Ik ben tevreden van de adviseur.Ik geef zeer goed. Met vriendelijke groet. D.Marinov



Deze recensie is geplaatst op 11-02-2019.

Snel en duidelijk, eerlijk over wel en niet verstandig is/was!



Deze recensie is geplaatst op 07-02-2019.

Na dat ik via internet mijn wensen had ingevuld belde de adviseur mij op met de mogelijkheden die er voor mij waren en na aanleiding van dit gesprek zijn we tot de lening gekomen die ik nu heb gekregen.



Deze recensie is geplaatst op 05-02-2019.

We zijn goed geholpen door de adviseur, snelle service en serieus behandeld. Ze heeft voor ons veel betekend.



Deze recensie is geplaatst op 31-01-2019.

De adviseur was vanaf het eerste moment heel duidelijk in het haar verhaal & begrip voor de situatie (wij wonen in het buitenland) en heeeft zoo goed meegedacht aan een goede werkbare oplossing. Vondt haar heel duidelijk en snel terug komen met antwoorden. Ben erg blij dat we nu binnen een kortere tijd, goedkoper onze schuld gaan inlossen.



Deze recensie is geplaatst op 30-01-2019.

De adviseur heeft ons ontzettend goed geholpen met onze situatie. Deze adviseur weet wat haar zorgplicht inhoudt en doet wat binnen haar mogelijkheden ligt om het voor elkaar te krijgen.



Deze recensie is geplaatst op 30-01-2019.

Van het begin van de aanvraag tot aan de acceptatie en uitbetaling is steeds erg goede en snelle communicatie geweest . OP een vriendelijke en correcte manier alles zo snel mogelijk afgehandeld . Bedankt adviseur voor ons ben je een topper.



Deze recensie is geplaatst op 29-01-2019.

We zijn goed adviseert en vriendelijk geholpen. En een scherpe lening kunnen regelen voor ons.



Deze recensie is geplaatst op 27-01-2019.

Duidelijke uitleg, snelle (re)actie, goede bereikbaarheid, vriendelijk



Deze recensie is geplaatst op 25-01-2019.

De adviseur heeft mij goed bijgestaan qua uitleg en afhandeling van de lening. Het fijne was dat ik hem ook savonds nog kon bereiken met vragen. De adviseur was heel vriendelijk en geduldig en dat vond Ik een zeer prettige ervaring. Zelf ben ik hier heel tevreden over en zeker ook over de snelle afhandeling. Ik kan niet anders zeggen dat ik het een vriendelijke aardige toffe adviseur vind.



Deze recensie is geplaatst op 24-01-2019.

1 woord , perfecte service geleverd , deze mensen doen echt hun uiterste best om u te helpen in welke situatie dan ook.



Deze recensie is geplaatst op 23-01-2019.

To the point en duidelijk.



Deze recensie is geplaatst op 22-01-2019.

De adviseur is een echte professional die goed geluisterd heeft naar onze wensen. Daarnaast heeft hij proactief meegedacht, was erg geduldig en continu bereikbaar voor advies.



Deze recensie is geplaatst op 21-01-2019.

een zeer klantvriendelijke man heeft alles goed en snel voor ons afgehandeld steeds contact met ons gezocht en op de hoogte gehouden



Deze recensie is geplaatst op 17-01-2019.

De gang van zaken van de bank terug koppelen up-to-date vlot en duidelijk wat wel en niet haalbaar is transparant van zaken !top



Deze recensie is geplaatst op 12-01-2019.

Zeer snelle afhandeling en goed advies gehad, om ons doorlopend krediet over te sluiten naar een lagere rente met een vaste looptijd. Bedankt voor de goede hulp



Deze recensie is geplaatst op 08-01-2019.

zeer klantvriendelijk en snelle afhandeling en service TOP