keyboard_arrow_up

Persoonlijke Lening oversluiten

De huidige rentestanden zijn erg gunstig. Wilt u ook direct profiteren van de laagste rente? Dat kan door uw persoonlijke lening te laten oversluiten door een onafhankelijke bemiddelaar als de Kredietadviseur. We kijken graag bij welke kredietverstrekker u een lagere rente krijgt en / of gunstigere voorwaarden. U wilt toch ook niet meer betalen dan nodig is voor hetzelfde product?

Heeft u al een persoonlijke lening en bent u benieuwd of oversluiten u iedere maand weer geld kan besparen? De Kredietadviseur zoekt het graag voor u uit. Tijdens een persoonlijk gesprek vergelijken we de rentes, premies, voorwaarden en risico’s bij verschillende kredietverstrekkers. Daarbij zoeken we naar de perfecte balans tussen uw wensen en uw mogelijkheden. Daar komen een aantal mogelijkheden uit die we u voor zullen leggen. Uit deze selectie kunt u een keuze maken. De persoonlijke lening van uw keuze kunt u vervolgens direct via ons over laten sluiten.

Persoonlijke leningen samenvoegen

Ook als u bij een andere kredietverstrekker meerdere leningen heeft lopen, kijken we graag voor u of we die kunnen bundelen tot één goedkopere persoonlijke lening. Ook uw persoonlijke leningen samenvoegen regelen we van A tot Z voor u. Van de inventarisatie tot het tekenen van de formulieren. Daarbij kijken we ook voor u na of het vroegtijdig inlossen van uw persoonlijke leningen boetevrij kan. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent.

Meer informatie

De persoonlijke lening voor uw auto of caravan oversluiten en daardoor iedere maand weer geld besparen? Of uw lopende persoonlijke leningen samenvoegen en zo geld overhouden om andere leuke dingen van te doen? Met de hulp van de Kredietadviseur is het een fluitje van een cent.

Maak direct een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt, vraag meer informatie aan over een persoonlijke lening oversluiten en krijg antwoorden op al uw vragen. De Kredietadviseur is dé onafhankelijke specialist in het oversluiten en voordeliger maken van bestaande leningen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander helpen bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.