keyboard_arrow_up

Leningen samenvoegen

Heeft u niet het idee dat u teveel betaalt voor uw huidige leningen? Dan zou onderstaande voor u nog wel eens een positieve verrassing kunnen zijn. Wanneer u namelijk meerdere kleine leningen heeft lopen, zal het samenvoegen van verschillende leningen in vrijwel alle gevallen een stuk voordeliger voor u zijn. U kunt dus geld besparen door het samenvoegen van leningen. En dat is mooi meegenomen toch?

Voor het samenvoegen van leningen hoeft u niet enkel aan een persoonlijke lening of doorlopend krediet te denken. Daarbij kunt u ook denken aan uw creditcard, een postorder krediet, roodstand bij de bank of een autofinanciering via de dealer. Heeft u één of meerdere van bovenstaande voorbeelden? Dan raden wij u zeker aan om leningen samenvoegen te overwegen. Dat bracht al vele klanten veel voordeel!

Overzicht en zekerheid

Bovendien zorgt leningen samenvoegen voor een stuk meer overzicht. U heeft namelijk nog maar te maken met één lening, één rentetarief en één maandbedrag. Dat geeft rust en duidelijkheid. Om uw leningen samen te voegen, geldt wel als voorwaarde dat u geen betalingsachterstanden heeft en geen negatieve BKR-registratie. Bij het samenvoegen van leningen wordt daarnaast opnieuw gekeken naar wat uw huidige leencapaciteit is. Kunt u op basis van uw huidige inkomsten en lasten de nieuwe lening dragen? Dan kunnen de huidige, kleinere leningen afgelost worden. Wij kijken graag voor u na of u boeterente riskeert.

Onafhankelijk adviseur voor het samenvoegen van leningen

Uw leningen samenvoegen is erg gemakkelijk. Bovendien mag u van ons hierbij alle hulp verwachten die u nodig heeft. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u hierbij uitstekend begeleiden en adviseren.  Vul onderstaand formulier in om vandaag nog te starten met besparen. We zullen dan voor u berekenen wat u kunt besparen met deze eenvoudige handeling.

Als specialist in het oversluiten van leningen weten wij precies wat er mogelijk is. Wij kunnen u altijd de laagste rentetarieven bieden omdat wij met verschillende kredietverstrekkers samenwerken. Samen met u kijken we wat er bij u past en waar u zich prettig bij voelt. We berekenen hoeveel u kunt besparen en als dat niet veel is, vertellen we u dat ook eerlijk.