keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Lening verhogen

Heeft u al een lening maar wilt u graag de hoogte van uw huidige lening verhogen, bijvoorbeeld omdat uw verbouwing toch meer gaat kosten dan u in eerste instantie verwacht had of omdat er naast een nieuwe auto ineens ook een nieuwe wasmachine nodig is? De Kredietadviseur helpt, adviseert en bemiddeld graag wanneer u de kredietlimiet wilt verhogen van uw doorlopend krediet of uw persoonlijke lening.

Ook als uw huidige persoonlijke lening of doorlopend krediet niet via de Kredietadviseur tot stand is gekomen, kunt u het krediet van deze leningen verhogen met onze hulp.

Krediet verhogen bij persoonlijke lening

De looptijd en de rente van een persoonlijke lening staan vast. Wilt u vervroegd inlossen, dan betaalt u hierover een boete. Reeds afgeloste bedragen kunnen niet opnieuw opgenomen worden. Wanneer u een persoonlijke lening wilt verhogen, wordt er ook vaak boeterente in rekening gebracht. Dat is echter maximaal 1%. Als u graag uw persoonlijke lening wilt verhogen, kunt u dus eens overwegen uw lening over te sluiten. Hoe hoger het te lenen bedrag, hoe lager de rente vaak weer is, waardoor de boeterente al snel terugverdiend is. U kunt uiteraard ook een nieuwe lening afsluiten.

Kredietlimiet verhogen van uw doorlopend krediet

De hoogte van uw doorlopend krediet verhogen is geen enkel probleem. Hierbij wordt nooit boeterente in rekening gebracht, vanwege het feit dat het bij een doorlopend krediet altijd mogelijk is vroegtijdig geheel of gedeeltelijk af te lossen, zonder dat u hiervoor een boete hoeft te betalen. U kunt reeds afgeloste bedragen ook weer opnieuw opnemen gedurende de looptijd van de lening. Uw doorlopend krediet oversluiten, om zo de hoogte van de lening te verhogen, is dus een goede optie.

Vrijblijvend meer informatie

Neem direct contact op met de Kredietadviseur voor meer informatie over de mogelijkheden om uw krediet te verhogen en voor een antwoord op al uw vragen. We nemen graag alle onzekerheden bij u weg tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leggen we u alle mogelijkheden voor, de voorwaarden, rentes, risico’s en premies. Zo kunt u een bewuste keuze maken over of uw kredietlimiet verhogen bij uw behoeften en draagkracht past. De Kredietadviseur is hierbij uw onafhankelijke adviseur. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.