keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Lening vergelijken

Wanneer u tijdelijk extra geld nodig heeft, om een grote uitgave te kunnen financieren, heeft u de keuze uit verschillende financieringsvormen. Voordat u een keuze kunt maken, is het raadzaam verschillende leningen te vergelijken met elkaar. Zo weet u wat op dat moment het beste bij uw situatie en uw wensen past.

De Kredietadviseur kan u helpen om de verschillende soorten leningen te vergelijken met elkaar. We nemen de mogelijkheden door, de productvoorwaarden, de verschillende rentes en constructies, de risico’s en de premies van verzekeringen. U kunt tussendoor al uw vragen stellen als er iets onduidelijk is over een lening of het vergelijken.

Persoonlijke lening vergelijken met doorlopend krediet

Als u van plan bent een lening af te sluiten of over te sluiten, wilt u waarschijnlijk voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening gaan. Ook deze vergelijken we met elkaar, zodat het voor u duidelijk is wat de belangrijkste verschillen zijn en de voordelen van de ene lening boven de andere.

Tijdens een kennismakingsgesprek staan we bovendien niet alleen stil bij een lening en het vergelijken van de rentes en voorwaarden, we kijken ook uitgebreid naar uw behoeften en uw klantprofiel. Wat is er mogelijk op basis van uw netto-inkomen en woonsituatie in combinatie met uw huidige woonlasten, lopende leningen en eventuele toekomstige wijzigingen in uw persoonlijke situatie? Met andere woorden, wat kunt u maximaal lenen?

Afspraak maken

Als we een persoonlijke lening vergelijken met een doorlopend krediet, kunnen we u bovendien niet alleen uitgebreid adviseren, we kunnen ook direct een lening voor u afsluiten. Als onafhankelijke bemiddelaar kunnen wij een lening aanvragen bij de kredietverstrekker van uw keuze. We begeleiden u dus gedurende het gehele traject, tot het controleren van de offertes en het invullen van de benodigde formulieren aan toe.

Neem vrijblijvend contact op met de Kredietadviseur om een afspraak te maken om leningen te vergelijken. Er zit altijd wel een Kredietadviseur bij u in de buurt. Van Rotterdam tot Arnhem of Bergen op Zoom, onze vestigingen zijn centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar Hier kijken onze adviseurs graag samen met u naar de voor u optimale financiering. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.