keyboard_arrow_up

Oversluiten bestaande lening

Het is jammer teveel te betalen voor uw persoonlijke lening of doorlopend krediet. De Kredietadviseur is dé onafhankelijke specialist in het voordeliger maken en oversluiten van een bestaande lening. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander helpen bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). Door het oversluiten van een te dure lening kunt u eenvoudig uw maand- of rentelasten verlagen.

JA, ik wil besparen!


Na het versturen nemen wij snel contact met u op.

  1. 100% Transparant
  2. Advies op maat
  3. Onafhankelijk advies

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.6

Score op basis van 303 beoordelingen.


Vaak is na verloop van tijd uw huidige lening (te) duur geworden omdat er nieuwe vormen of andere voorwaarden zijn gekomen. Het loont dan de moeite om deze eens tegen het licht te houden. Veelal is de rente voor de lening die u heeft veel hoger dan de huidige rentestanden. U kunt de looptijd van uw lening dan flink verlagen zonder de maandlasten te verhogen. U kunt ook eens kijken of u meerdere leningen kunt samenvoegen naar één lening voor een vaak lager maandbedrag.

Een te dure lening oversluiten of bestaande leningen samenvoegen

Het oversluiten van een te dure lening is erg eenvoudig. De Kredietadviseur helpt u hier graag bij. Samen met u maken we graag een uitgebreide inventarisatie van de verschillende mogelijkheden. We bekijken de (nieuwe) productvoorwaarden, de huidige rentes en de nieuwe premies die hiervoor gelden. Zo weten we al snel of uw bestaande lening oversluiten een slimme keuze is.

Ook kijken we of het voor u zinvol is om bestaande leningen samenvoegen te overwegen. Hoeveel geld kan dat u per maand schelen en welke andere voordelen haalt u hier mogelijk nog uit?

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak bij de Kredietadviseur om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Met verschillende kantoren in heel Nederland zit er altijd wel een Kredietadviseur bij u in de buurt. Van Uithoorn tot Nijmegen of Cuijk, onze vestigingen zijn centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. We kunnen u het beste advies geven over het oversluiten van uw lening, over de goedkoopste rente, de laagste kosten en de kredietverstrekker met de voor u meest gunstige voorwaarden. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.