keyboard_arrow_up

Lening berekenen

Uw woonsituatie:

Bruto hypotheeklasten per maand:

Bruto inkomen per maand:

Lasten reeds lopende leningen per maand:

Uw Leeftijd:

Heeft u een partner?

Bruto inkomen per maand van partner:

Leeftijd partner:

Heeft u kinderen?

Wanneer u van plan bent binnenkort geld te lenen, is het berekenen van het maximale bedrag dat u kunt lenen erg belangrijk. De adviseurs van de Kredietadviseur kunnen voor u snel uw maximale lening berekenen. De reden dat we bij het afsluiten van een lening altijd berekenen hoeveel u maximaal kunt ‘dragen’, is dat uw financiële situatie in de komende jaren zomaar zou kunnen veranderen. Met onze berekening kunt u verantwoord geld lenen.

Hoe gaat de berekening van de lening in zijn werk?

Als u al een bepaald bedrag in gedachten heeft, is het natuurlijk fijn om te weten of het voor u mogelijk is een dergelijk bedrag te lenen. U kunt namelijk niet meer lenen dan voor u in uw situatie verantwoord is om te lenen. Hoe gaat de berekening van de lening in zijn werk?

Onze adviseurs kijken op basis van uw netto-inkomen, maandelijkse huur- of hypotheekbedrag en uw huidige woonsituatie (in wat voor huis woont u en met wie?) hoeveel u maximaal kunt lenen. Het maakt niet uit wat voor lening u af wilt sluiten, of u nu aan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet denkt, het maximaal te lenen bedrag blijft hetzelfde. Naast het berekenen van dit maximale bedrag is het natuurlijk ook van belang wat u per maand kwijt wilt zijn aan uw lening. Want misschien mag u wel meer lenen dan u maandelijks af wil lossen?

Geld lenen berekenen

Wilt u graag een berekening voor een lening uit laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met de Kredietadviseur. Onze adviseurs geven u graag een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. De kredietverstrekker bepaalt uiteindelijk of u de lening die u aangevraagd heeft ook daadwerkelijk krijgt. Onze berekening is echter dermate nauwkeurig dat een aanvraag vrijwel zelden afgekeurd wordt.

Daarnaast brengen we in kaart welke openstaande leningen u nog heeft. Deze bedragen moet u namelijk van het maximale bedrag afhalen om te weten hoeveel u nog over heeft om extra te lenen. Zo hebben we uiteindelijk een goed beeld van uw situatie en uw mogelijkheden. Maak direct een afspraak met een Kredietadviseur bij u in de buurt en laat ook uw maximale lening berekenen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.