keyboard_arrow_up

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Extra krediet opnemen

Bij een doorlopend krediet heeft u gedurende langere tijd extra geld tot uw beschikking. Het grote voordeel aan een doorlopend krediet is namelijk dat u gedurende de looptijd van de lening steeds weer extra krediet kunt opnemen.

U kunt niet oneindig krediet opnemen. Bij een doorlopend krediet heeft u te maken met een kredietlimiet. Dat is het maximaal te lenen bedrag. Heeft u wat extra geld nodig? Dan kunt u iedere keer extra krediet opnemen, tot u de kredietlimiet bereikt heeft. Heeft u daarna weer wat geld afgelost? Dan kunt u opnieuw extra geld van uw lening opnemen, tot u de kredietlimiet weer bereikt heeft.

Looptijd van uw lening: opnemen en aflossen

Bij een doorlopend krediet mag u gedurende de looptijd van de lening opnemen maar ook aflossen zo vaak als u wilt. In overleg met de kredietverstrekker wordt afgesproken welk bedrag u minstens per maand moet aflossen. Vaak is dat een percentage van de kredietlimiet of van het openstaande saldo van het krediet. Maar u kunt ook extra aflossen, waar u, in tegenstelling tot een persoonlijke lening, geen boete voor krijgt. Op deze manier verkort u de looptijd van de lening. Wilt u tussentijds extra krediet opnemen? Dan wordt de looptijd van de lening weer verlengd.

Laat u adviseren over een lening en heropnemen

De Kredietadviseur kan u uitstekend adviseren over een lening, heropnemen en aflossen. Als onafhankelijk bemiddelaar weten wij alles over de verschillende financieringsvormen, kredietverstrekkers, voorwaarden, rentes en premies. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer u een eigen huis bezit, een doorlopend krediet vaak ook mogelijk is in de vorm van een WOZ-krediet, waarbij u van nog meer voordelen kunt profiteren, zoals een lagere rente?

De Kredietadviseur kan u hier uitgebreid over adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Een doorlopend krediet biedt de oplossing wanneer u wilt lenen, maar niet direct het hele bedrag van de lening wilt opnemen. Een flexibele vorm van geld lenen die vooral handig is als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.