keyboard_arrow_up

Extra snel uw lening aflossen

Een lening wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk aflossen. Soms kunt u door spaargeld in te zetten of door te minderen met luxe uitgaven al wat geld vrijmaken om extra af te lossen op uw lening. Als u een keer een meevaller heeft gehad, kunt u dat extraatje ook gebruiken om extra snel uw lening te gaan aflossen. Of misschien heeft u wel een salarisverhoging gekregen?

De Kredietadviseur kijkt graag samen met u naar de voordeligste manier om versneld uw schulden af te lossen, want voor een persoonlijke lening gelden bijvoorbeeld weer andere regels dan voor een doorlopend krediet wanneer u extra snel op uw lening wilt aflossen.

U kunt zitten met vragen als:

  • Wat zijn de mogelijkheden voor u als u versneld uw schulden wilt aflossen?
  • Kunt u boetevrij extra snel uw lening aflossen?
  • Wat zijn de actuele rentes als u een nieuwe lening wilt afsluiten?

Versneld schulden aflossen? Verschillende leningen samenvoegen

Voor zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening geldt dat u op elk moment boetevrij versneld uw schulden kunt aflossen. Als u meerdere leningen sneller wilt aflossen, kan het voordelig zijn om leningen samen te voegen. De leningen worden dan overgesloten naar een nieuwe lening met een lagere rente en een kortere looptijd, waardoor u veel geld kunt besparen. De Kredietadviseur berekent graag voor u wat u kunt besparen door het samenvoegen van rekeningen.

Ook zorgt het samenvoegen van meerdere leningen voor overzicht. U heeft nog maar één lening met één rentebedrag. Heeft u op andere plekken nog schulden openstaan? Dan kunt u door het afsluiten van één nieuwe lening alle afzonderlijke schulden in één keer afbetalen. Ook dat zorgt voor overzicht in uw financiën.

Meer informatie

De wereld van leningen is soms een complexe wereld. De Kredietadviseur helpt u graag door alles voor u overzichtelijk op een rijtje te zetten. De Kredietadviseur is er voor u om al uw vragen te beantwoorden en alle eventuele onzekerheden bij u weg te nemen. Neem telefonisch via 0164 – 650 088 op per e-mail met uw lokale Kredietadviseur om direct een afspraak te maken bij een vestiging bij u in de buurt.