keyboard_arrow_up

Doorlopend Krediet oversluiten

Wanneer u een doorlopend krediet wilt oversluiten, wordt uw oude lening afgelost en wordt er een nieuw doorlopend krediet afgesloten. Het oversluiten van een doorlopend krediet kan erg aantrekkelijk zijn. Soms zijn de rentestanden tussen meerdere kredietverstrekkers erg verschillend, waardoor u als snel honderden euro’s per jaar kunt besparen met het oversluiten van uw doorlopend krediet.

Het gebeurt niet alleen dat mensen hun doorlopend krediet oversluiten om van lagere maandlasten te profiteren, ook het krijgen van betere voorwaarden kan een goede reden zijn voor het oversluiten van een doorlopend krediet. En bij het oversluiten van een doorlopend krediet wordt vaak, in tegenstelling tot bij het oversluiten van een persoonlijke lening, geen boete in rekening gebracht. Het is daarnaast ook mogelijk een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening over te sluiten.

Oversluiten doorlopend krediet via de Kredietadviseur

De Kredietadviseur kan het oversluiten van uw huidige doorlopend krediet erg gemakkelijk maken door u veel werk uit handen te nemen. We doen al het voorbereidend onderzoek, zoals het vergelijken van rentes en de voorwaarden bij verschillende kredietverstrekkers. We laten u door middel van een begrijpelijke berekening zien hoeveel u daadwerkelijk kunt besparen ieder jaar door naar een andere kredietverstrekker te gaan. En we vertellen u waar u rekening mee moet houden als u een doorlopend krediet gaat oversluiten, zoals het feit dat rentepercentages tussentijds verhoogd kunnen worden gedurende de looptijd van de lening.

De service van de Kredietadviseur

Bij sommige kredietverstrekkers moet u zelf alles regelen omtrent uw doorlopend krediet en het oversluiten. U moet dan bijvoorbeeld zelf uw oude lening aflossen, een verzoek indienen om het doorlopend krediet te beëindigen en zelf weer een nieuw doorlopend krediet afsluiten. Wanneer de Kredietadviseur voor u bemiddelt, hoeft u niets van dit alles te doen. We controleren de offertes en zorgen voor alle benodigde papieren. We kunnen uw financiering onderbrengen bij alle kredietverstrekkers waar we mee samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak, voor meer informatie of wanneer u specifieke vragen heeft. We nemen graag alle onzekerheden bij u weg door u het allerbeste te adviseren. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  info@kredietadviseur.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.